Cégünkről

Tulajdonosok döntése alapján 2014 01. 01-i hatállyal a Hegyes & Hegyes Környezetvédelmi Kft-be integrálódik a Zöld Ember International Kft. és az egybeolvadás után Hegyes & Hegyes Környezetvédelmi Kft néven folytatja tovább meglévő és leendő partnerei szakszerű, pontos és gyors kiszolgálását.

„A környezetvédelem az ember megfelelő életkörülményeinek, a természeti és a mesterséges környezetnek a védelmére illetve a környezeti ártalmaknak, a környezetszennyezésnek az enyhítésére, megszüntetésére irányuló
tevékenység, mozgalom.”


A Hegyes & Hegyes Környezetvédelmi Kft. 2010-ben alakult át az alapító több éves múltra visszatekintő egyéni vállalkozásának továbbfejlesztése nyomán. Cégünk fő tevékenysége az elmúlt években mindenki számára egyre fontosabbá váló környezetvédelem és ennek a megóvását szolgáló környezetvédelmi szolgáltatások nyújtása. Szakmai munkánk vállalkozások, cégek, intézmények, és az országban tőlünk távolabb működő szervezetek számára nyújt megbízható hátteret tevékenységük végzéséhez valamint a környezetvédelem jogszabályi környezetének teljesítéséhez. Vállalkozásunk a mindenkor hatályos jogszabályoknak, szabványoknak és előírásoknak megfelelően szakszerű, pontos és gyors segítséget nyújt partnerei részei az ország egész területén.

websas.hu